Δημιούργησα αυτό το blog προκειμένου να παρουσιάζω απόψεις και άρθρα , βασικά για τα εκπαιδευτικά θέματα αλλά και όσα άλλα μας απασχολούν. Μια γνώμη, ένα σχόλιο για αυτά που συμβαίνουν. Επίσης θα βρείτε κείμενα άλλων τα οποία με εκφράζουν. Στο blog αυτό θα μπορείτε να βρείτε επίσης πολιτιστικές αναφορές πάνω σε θέματα που μας συγκινούν. Πολιτισμός και εκπαίδευση πάνε μαζί. Περιμένω τα σχόλια σας. Ν.Κ.

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

Θεμα: «Εν Αλεξανδρεία» Αφιέρωμα στον Κωνσταντίνο Καβάφη
  
   Το Δ.Σ. της Β΄ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής κατανοώντας την ανάγκη, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, να κρατήσουμε την αξιοπρέπεια, τις αξίες, αλλά και την πολιτιστική μας ταυτότητα και θέλοντας να συμβάλλουμε  σε αυτή την κατεύθυνση προχωράμε και φέτος σε κάποιες δραστηριότητες και πρωτοβουλίες με τον γενικό τίτλο «ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 2014».
   Η αρχή γίνεται στις 9 Φλεβάρη στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Αγίας Βαρβάρας «Γιάννης Ρίτσος» (Κρήτης & Θεμιστοκλέους)  με το αφιέρωμα στον Κωνσταντίνο Καβάφη. Η εκδήλωση με γενικό τίτλο «Εν Αλεξανδρεία» περιλαμβάνει έκθεση του συναδέλφου Ιορδάνη Χριστοδούλου με θεμα: «Καβαφικές εκδόσεις με χειρόγραφες σημειώσεις του ποιητή και πρώτες δημοσιεύσεις σε περιοδικά της εποχής. Χαρακτικά- προσωπογραφίες του Καβάφη». Παράλληλα το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Αγίας Βαρβάρας θα παρουσιάσει παράσταση αφιερωμένη στο μεγάλο Αλεξανδρινό μας ποιητή.

   Σας καλούμε όλους και όλες την Κυριακή 9 Φλέβαρη και ώρα 7:30 μ.μ. στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Αγίας Βαρβάρας «Γιάννης Ρίτσος» (Κρήτης & Θεμιστοκλέους)  στην πρώτη εκδήλωση   από τις ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 2014. Τις επόμενες μέρες θα σας κοινοποιήσουμε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου