ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα
 Δυτικής Αθήνας

Η μάχη για το δικαίωμα στην Υγεία κορυφώνεται!

Συμπολίτες και συμπολίτισσες της Δυτικής Αθήνας,
Η μνημονιακή κυβέρνηση με 152 βουλευτές καταδίκασε έναν ολόκληρο λαό, εν μέσω ανθρωπιστικής κρίσης, αποστερώντας του για πάντα τη δωρεάν πρόσβαση στην ιατρική περίθαλψη, τη δωρεάν συνταγογράφηση, το δωρεάν εργαστηριακό έλεγχο, τα δωρεάν εμβόλια για παιδιά, ενηλίκους και ηλικιωμένους, τις δωρεάν φυσικοθεραπείες.
Η καταστροφή εν μία νυκτί του ΕΟΠΥΥ παράλληλα με την συστηματική υποβάθμιση του ΕΣΥ δημιουργεί ένα ασφυκτικό πλαίσιο τις συνέπειες του οποίου, αν επιτευχθεί, θα βιώσουμε το προσεχές διάστημα και θα είναι δραματικές.
Με μία παράνομη και αντισυνταγματική απόφαση βάζουν άμεσα λουκέτο στα Ιατρεία του ΕΟΠΥΥ (ΙΚΑ) αποστερώντας το μόνο δίκτυο δωρεάν υπηρεσιών πρωτοβάθμιας Υγείας που έχει απόλυτη ανάγκη ο χειμαζόμενος λαός μας.
Αυτή η ανθρωποκτόνα λογική  σε βάρος της Υγείας του λαού μας δεν πρέπει να περάσει. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να υλοποιηθούν τα σχέδια της κυβέρνησης για την πλήρη διάλυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας!


Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας, τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014, 8:οο το πρωί, σε μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, μπροστά στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ (οδός Μαγνησίας ) στο Αιγάλεω, για να διατρανώσουμε:
ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ.

Β΄ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΑΙΓΑΛΕΩ
ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ψ.Ν.Α.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]