Δημιούργησα αυτό το blog προκειμένου να παρουσιάζω απόψεις και άρθρα , βασικά για τα εκπαιδευτικά θέματα αλλά και όσα άλλα μας απασχολούν. Μια γνώμη, ένα σχόλιο για αυτά που συμβαίνουν. Επίσης θα βρείτε κείμενα άλλων τα οποία με εκφράζουν. Στο blog αυτό θα μπορείτε να βρείτε επίσης πολιτιστικές αναφορές πάνω σε θέματα που μας συγκινούν. Πολιτισμός και εκπαίδευση πάνε μαζί. Περιμένω τα σχόλια σας. Ν.Κ.

Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014

ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ»  
Ρένα Δούρου
Αττική
Οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν πρέπει να γίνουν θύματα πολιτικής εκμετάλλευσης
 
Παρότι η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου δεσμεύτηκε ρητά και κατηγορηματικά πως θα εργαστεί -αν εκλεγεί- για να αποκτήσει η ΑΕΚ το δικό της σπίτι μετά την καταστροφική κατεδάφιση που αποφάσισε (πριν 10 και βάλε χρόνια) ο τότε πρόεδρος Γρανίτσας με την χρηματοδότηση της τότε υπουργού Βάσως Παπανδρέου, χωρίς να έχουν εξασφαλίσει λύση για τη νέα κατασκευή. Οι μηχανισμοί του απερχόμενου περιφερειάρχη και μεγαλοπαραγόντων χρηματοδοτών της κυβέρνησης, αποφάσισαν να διαστρέψουν την πραγματικότητα, εμπλέκοντας στο πολιτικό παιχνίδι τους οπαδούς της ομάδας.
 
Μάλιστα για να καταφέρουν να στηρίξουν την επίθεση απέναντι στη Ρένα Δούρου παραχάραξαν το νόημα της δήλωσης της πως “Λόγω των ημερών (επέτειος της απελευθέρωσης από τον τουρκικό ζυγό) πρέπει να πάψουμε να συμπεριφερόμαστε σαν ραγιάδες παίζοντας το παιχνίδι των κοτσαμπάσηδων και των προεστών”. Η προσκείμενη στην ΑΕΚ εφημερίδα “Ωρα για Σπορ” θεώρησε πως η λέξη ραγιάδες απευθύνεται στους φίλους της ΑΕΚ και χαρακτήρισε ως απίστευτα προσβλητικό αυτόν το χαρακτηρισμό!
 
Να θυμίσουμε σε όλους πως το οικόπεδο που θα γίνει το γήπεδο ανήκει στην ερασιτεχνική ΑΕΚ η οποία δεν έχει εξασφαλισμένους ανταποδοτικούς πόρους. Επίσης να θυμίσουμε πως το νέο γήπεδο δεν θα είναι ιδιοκτησία της ΠΑΕ, αλλά στα πρότυπα Κόκκαλη θα ανήκει για 49 χρόνια σε μια ιδιωτική εταιρεία με μεγαλομέτοχο τον πολυεκατομμυριούχο κ. Μελισσανίδη και μπορεί να παραμείνει στα χέρια του, ακόμα και αν εγκαταλείψει την ομάδα.
 
Η ΑΕΚ και οι οπαδοί της, θα πρέπει να μείνουν μακρυά από τα παιχνίδια των σύγχρονων κοτσμπάσηδων και προεστών. Διότι εκτός από οπαδοί, είναι και πολίτες μιας χώρας που ζει τη νέα κατοχική υποδούλωση.
Αθήνα, 24/3/14
Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου