Δημιούργησα αυτό το blog προκειμένου να παρουσιάζω απόψεις και άρθρα , βασικά για τα εκπαιδευτικά θέματα αλλά και όσα άλλα μας απασχολούν. Μια γνώμη, ένα σχόλιο για αυτά που συμβαίνουν. Επίσης θα βρείτε κείμενα άλλων τα οποία με εκφράζουν. Στο blog αυτό θα μπορείτε να βρείτε επίσης πολιτιστικές αναφορές πάνω σε θέματα που μας συγκινούν. Πολιτισμός και εκπαίδευση πάνε μαζί. Περιμένω τα σχόλια σας. Ν.Κ.

Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014

ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης τομέα Δυτικής Αθήνας Σπύρος Τζόκας με τον υποψήφιο Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων – Καματερού Γιώργο Κομματά και αντιπροσωπεία περιφερειακών συμβούλων (Τερζόγλου Παναγιώτης, Δημάκος Δημήτρης, Κορδής Νεκτάριος, Στρατινάκης Γιώργος, Στεφανοπούλου Αναστασία) περιόδευσαν σήμερα σε δημόσιες υπηρεσίες του Δήμου Αγίων Αναργύρων (Δημαρχείο, εφορία κ.ά.).

Τα βασικά ζητήματα της περιοδείας όπως τέθηκαν από τους πολίτες ήταν η ανεργία, η υπεράσπιση των δημόσιων χώρων(επανάκτιση των χώρων του ΟΣΕ) και τα ελλειπή έργα υποδομής στην πόλη.

Η αντιπροσωπεία του ψηφοδελτίου Δύναμη Ζωής δεσμεύτηκε αμέσως μετά την ανάληψη της Περιφέρειας Αττικής να προχωρήσει στη λήψη μέτρων για την αναβάθμιση της ζωής των κατοίκων της Δυτικής Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου