Δημιούργησα αυτό το blog προκειμένου να παρουσιάζω απόψεις και άρθρα , βασικά για τα εκπαιδευτικά θέματα αλλά και όσα άλλα μας απασχολούν. Μια γνώμη, ένα σχόλιο για αυτά που συμβαίνουν. Επίσης θα βρείτε κείμενα άλλων τα οποία με εκφράζουν. Στο blog αυτό θα μπορείτε να βρείτε επίσης πολιτιστικές αναφορές πάνω σε θέματα που μας συγκινούν. Πολιτισμός και εκπαίδευση πάνε μαζί. Περιμένω τα σχόλια σας. Ν.Κ.

Πέμπτη, 8 Μαΐου 2014

ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ

Η Δημοτική παράταξη «Πολίτες σε δράση – Οικολόγοι Πράσινοι» και η περιφερειακή παράταξη «Δύναμη Ζωής» σας καλούν την Κυριακή 11 Μαίου στις 11.00πμ  σε εκδήλωση-συζήτηση για τα προβλήματα της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του δημαρχείου Χαιδαρίου, θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν:
~ Η Ελένη Ζωγραφάκη αντιπρόεδρος ΟΛΜΕ και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Δυτικού Τομέα με το συνδυασμό «Δύναμη Ζωής». Θα αναφερθεί στα σημερινά δεδομένα στο χώρο της εκπαίδευσης στην Ελλάδα και στην Ευρώπη
~ Ο Νεκτάριος Κορδής πρόεδρος Β’ ΕΛΜΕ και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δυτικού Τομέα με το συνδυασμό «Δύναμη Ζωής». Θα αναφερθεί στα τρέχοντα καυτά προβλήματα στο χώρο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και στις προτάσεις αντιμετώπισής τους.
~ Στελέχη της δημοτικής παράταξης «Πολίτες σε δράση-Οικολόγοι Πράσινοι» θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα της παράταξης για την εκπαίδευση. Περισσότεροι από 30 εκπαιδευτικοί της πόλης μας συνέβαλαν στη διαμόρφωσή του. Θα χαιρετίσει ο υποψήφιος δήμαρχος Θοδωρής Σπηλιόπουλος.

Καλούμε τους μαθητές, τους γονείς  και τους εκπαιδευτικούς του Χαιδαρίου, σε ένα διάλογο πάνω στο πρόγραμμα της δημοτικής παράταξης και πάνω στα καυτά προβλήματα της εκπαίδευσης και των σχολείων της πόλης μας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου