Δημιούργησα αυτό το blog προκειμένου να παρουσιάζω απόψεις και άρθρα , βασικά για τα εκπαιδευτικά θέματα αλλά και όσα άλλα μας απασχολούν. Μια γνώμη, ένα σχόλιο για αυτά που συμβαίνουν. Επίσης θα βρείτε κείμενα άλλων τα οποία με εκφράζουν. Στο blog αυτό θα μπορείτε να βρείτε επίσης πολιτιστικές αναφορές πάνω σε θέματα που μας συγκινούν. Πολιτισμός και εκπαίδευση πάνε μαζί. Περιμένω τα σχόλια σας. Ν.Κ.

Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΥΝΕΚ

 ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
Α΄ Β΄  Γ΄ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ
( ΠΥΣΔΕ-ΑΠΥΣΔΕ-ΚΥΣΔΕ)

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Οι  Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις (ΣΥΝΕΚ) αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία και καλούν κάθε συνάδελφο και συναδέλφισσα που υπηρετεί στα σχολεία της Γ΄ Αθήνας να συμμετάσχει σε σύσκεψη-συζήτηση για την κατάσταση στην εκπαίδευση και τις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων μας στα Υπηρεσιακά Συμβούλια (ΠΥΣΔΕ Γ΄ Αθήνας – ΑΠΥΣΔΕ Αττικής – ΚΥΣΔΕ).  
Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 17 Σεπτέμβρη στις 7:00 μ.μ στο 1ο Γυμνάσιο Αιγάλεω  ( Μοσχονησίων 23& Θηβών Αιγάλεω,  απέναντι από τη Διεύθυνση  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Γ΄ Αθήνας).
Η σχετική πρωτοβουλία λαμβάνεται μετά και την άρνηση της παράταξης των «Αγωνιστικών  Παρεμβάσεων- Κινήσεων» να συμμετάσχει στο ενωτικό ψηφοδέλτιο «Συνεργασία για μια Αγωνιστική Παρέμβαση στο ΠΥΣΔΕ Γ΄ Αθήνας» που είχε συγκροτηθεί εδώ και πολλά χρόνια και εξέλεγε συνεχώς αριστερό αιρετό  στο ΠΥΣΔΕ Γ΄ Αθήνας.
 Όσο μας αφορά ως παράταξη θα συνεχίζουμε να εργαζόμαστε και να βαδίζουμε στο δρόμο της προοδευτικής αγωνιστικής ενότητας, ακόμα περισσότερο σήμερα, εποχή με μεγάλα διακυβεύματα και προκλήσεις στο χώρο της Παιδείας και όχι μόνο.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
Α΄ Β΄  Γ΄ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου