ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Σχετικά με τους πίνακες αναπληρωτών ειδικής Αγωγής και μετά από επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα ζητήσαμε να βγουν άμεσα οι πίνακες! Λόγω του μεγάλου αριθμού των αιτήσεων ζητήσαμε μέχρι αρχές της βδομάδας να έχουν ανακοινωθεί! Για τα λειτουργικά κενά την Τρίτη θα υπάρχει εικόνα για όλη την εκπαίδευση! Ζητήσαμε την επόμενη βδομάδα να υπάρξουν μαζικές προσλήψεις τόσο στη Δευτεροβάθμια (1500 τουλάχιστον) όσο και στην Ειδική Αγωγή όπου υπάρχουν τεράστια κενά! Χθες κάναμε περιοδεία σε ειδικά σχολεία του Αιγάλεω διαπιστώνοντας την ουσιαστική αδυναμία λειτουργίας τους αν δεν γίνουν άμεσα προσλήψεις!

3 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε για την εμπλοκή σας. Μας είπατε τι τους είπατε για τους πινακες των αναπληρωτών μα δε μας είπατε τι σας απάντησαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ. Κορδη γνωριζει κανεις φετος ποσες ειναι οι πιστωσεις που θα διατεθουν απο το υπουργειο για την καλυψη των αναγκων της δευτετοβαθμιας ειδικης αγωγης; Σε σχεση με τις προηγουμενες χρονιες απο τα οσα ακουγονται μεχρι τωρα φαινεται πως θα μειωθουν οι προσληψεις. Αραγε που πανε οι πιστωσεις που προανηγγειλε ο υποργος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Κορδή,θα θέλαμε περισσότερη ενημέρωση στα θέματα των προσλήψεων και δη της ειδικής αγωγής και πάνω απ'όλα ΠΙΕΣΗ των εκπροσώπων μας στο Υπουργείο για πιστώσεις κ μαζικούς διορισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bottom Ad [Post Page]