Δημιούργησα αυτό το blog προκειμένου να παρουσιάζω απόψεις και άρθρα , βασικά για τα εκπαιδευτικά θέματα αλλά και όσα άλλα μας απασχολούν. Μια γνώμη, ένα σχόλιο για αυτά που συμβαίνουν. Επίσης θα βρείτε κείμενα άλλων τα οποία με εκφράζουν. Στο blog αυτό θα μπορείτε να βρείτε επίσης πολιτιστικές αναφορές πάνω σε θέματα που μας συγκινούν. Πολιτισμός και εκπαίδευση πάνε μαζί. Περιμένω τα σχόλια σας. Ν.Κ.

Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2015

"Αλληλέγγυα Πόλη Ιλίου"


                   Δεν εκβιαζόμαστε! Δεν υποκύπτουμε! Δεν φοβόμαστε! Δεν κάνουμε πίσω!
ΝΙΚΑΜΕ!
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΦΛΕΒΑΡΗ στις 18:00μμ

Στις 25 Γενάρη ο λαός μας έκανε το βήμα και όρθωσε το ανάστημά του και με την ψήφο του άφησε πίσω για πάντα τις πολιτικές λιτότητας και τη λογική του φόβου.
Η νέα ελληνική κυβέρνηση από τις πρώτες μέρες δια στόματος του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Οικονομικών έθεσαν στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους την κόκκινη γραμμή που χάραξε ο ίδιος ο λαός.

Η κόκκινη γραμμή αυτή δεν μπορεί να είναι διαφορετική από την υπεράσπιση της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού και το δικαίωμα στην εθνική κυριαρχία.
Ήδη, από το βράδυ της Τετάρτης 4 Φεβρουαρίου ο αρχιτραπεζίτης της ΕΚΤ, Ντράγκι, επέλεξε να παίξει ξανά το παιχνίδι της Μέρκελ και να εκβιάσει τον ελληνικό λαό και τη νέα ελληνική κυβέρνηση.
Δεν πρόκειται να υποκύψουμε ξανά στον εκβιασμό.Ούτε εμείς που τα τελευταία πέντε χρόνια ζούμε υπό το ζυγό των μνημονίων, ούτε η κυβέρνηση Τσίπρα που ανέλαβε πριν λίγες μέρες και τιμά την εντολή που της έδωσε ο ελληνικός λαός.
Δεν μας φοβίζει κανένας. Η Δημοκρατία μίλησε και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μην την ακούσει.
Συντονίζουμε τις δυνάμεις μας για να στείλουμε το μήνυμα σε όσους νομίζουν ότι μας έχουν στο χέρι, ότι κάτι δεν έχουν καταλάβει καλά. Η εποχή του γονατισμένης Ελλάδας και των υπάκουων κυβερνήσεων, τελείωσε. Στηρίζουμε την αμετακίνητη στάση της κυβέρνησης μας. Στέλνουμε την αλληλεγγύη μας σε όλους τους λαούς της Ευρώπης που περιμένουν από την Ελλάδα να στείλει το μήνυμα της αξιοπρέπειας και του τερματισμού της λιτότητας!
Η δημοτική κίνηση Ιλίου “Αλληλέγγυα Πόλη – Συνεργασία Ριζοσπαστικής Αυτοδιοίκησης” αναλαμβάνει πρωτοβουλία και καλεί τους πολίτες του Ιλίου και συλλογικότητες που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας σε μια μεγάλη συνέλευση για την οργάνωση του αγώνα με σκοπό την υποστήριξη της διαπραγμάτευσης της χώρας μας με τους ευρωπαίους εταίρους.
Την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου συνεδριάζει εκτάκτως το Eurogroup, με αποκλειστικό θέμα την Ελλάδα.  Όλοι στην πλατεία Συντάγματος την Τετάρτη 11 Φλεβάρη στις 18:00μμ, να στείλουμε ηχηρό μήνυμα αντίστασης και υπεράσπισης της αξιοπρέπειάς μας.
Η προγραμματισμένη συνέλευση που ήταν για την ίδια ημέρα, αναβάλλεται για ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.
Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ
ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ

ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΖΩΗ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου