Δημιούργησα αυτό το blog προκειμένου να παρουσιάζω απόψεις και άρθρα , βασικά για τα εκπαιδευτικά θέματα αλλά και όσα άλλα μας απασχολούν. Μια γνώμη, ένα σχόλιο για αυτά που συμβαίνουν. Επίσης θα βρείτε κείμενα άλλων τα οποία με εκφράζουν. Στο blog αυτό θα μπορείτε να βρείτε επίσης πολιτιστικές αναφορές πάνω σε θέματα που μας συγκινούν. Πολιτισμός και εκπαίδευση πάνε μαζί. Περιμένω τα σχόλια σας. Ν.Κ.

Τρίτη, 21 Απριλίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΥΣΔΕΕνημερωτικό του αιρετού στο  ΚΥΣΔΕ
          Νεκτάριου Κορδή
εκλεγμένου με το ψηφοδέλτιο  των
Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων

Θέμα: Σχετικά με τη συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ στις 21/4/2015

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
   Σχετικά με τη συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ που έγινε την Τρίτη 21 Απρίλη σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:
  1. Έγινε συζήτηση επί των προτάσεων για τον ορισμό Σχολικών συμβούλων και Εκπαιδευτικών, ως μελών και εισηγητών της κεντρικής Επιτροπής Εξετάσεων.
  2. Εξετάστηκαν 2 αιτήσεις εκπαιδευτικών για μετάταξη σε προσωρινή θέση Διοικητικών Υπαλλήλων για σοβαρούς λόγους υγείας.
  3. Σχετικά με τα κενά εκπαιδευτικών μετά και τις σημερινές 49 προσλήψεις αναπληρωτών, τα εναπομείναντα κενά είναι 150 πλήρους ωραρίου και 100 μειωμένου ωραρίου.
  4. Τέλος αναφορικά με τις μεταθέσεις εκπαιδευτικών σας παραθέτω για καλύτερη ενημέρωση τα στατιστικά των μεταθέσεων του 2014. Οι φετινές μεταθέσεις προσδιορίζονται για τις αρχές Ιουνίου, για να συνυπολογιστούν και οι παραιτήσεις των εκπαιδευτικών της τρέχουσας  χρονιάς.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
   Οι Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις αλλά και όλη η εκπαιδευτική κοινότητα αποχαιρετήσαμε στις 14 Απρίλη το Χρήστο Φιρτινίδη  αναπληρωματικό μέλος του ΚΥΣΔΕ. Έφυγε ένας δικός μας άνθρωπος, ο άξιος εκπαιδευτικός, ο πολύτιμος συνάδελφος και φίλος Χρήστος, που υπερασπίστηκε με αμεροληψία και ανιδιοτέλεια τα συμφέροντα του κλάδου, με αφοσίωση στη συλλογική δράση και με αδιάλειπτη συμμετοχή στους αγώνες του κλάδου μας.

Καλό ταξίδι Χρήστο…
Θα είσαι για πάντα στο μυαλό μας και προπαντός στην καρδία μας…

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Αθήνα  21/4/2015Νεκτάριος Κορδής,
αιρετό τακτ. μέλος του ΚΥΣΔΕ
(τηλ.: 6977513534,
ηλ. δ/νση:  nekordis@yahoo.gr)


                     εκλεγμένου με το ψηφοδέλτιο  των
Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών ΚινήσεωνΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου