ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΟΛΜΕ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Σύμφωνα με το καταστατικό της ΟΛΜΕ άρθρο 23, παρ. 6: «Ο Γεν. Γραμματέας συντάσσει και υποβάλει στο ∆.Σ. για έγκριση την έκθεση πεπραγµένων του ∆.Σ. και την παρουσιάζει στο συνέδριο και την τακτική Γεν. Συνέλευση».

Στις 14/4/2015 κοινοποιήθηκε στα μέλη του ΔΣ της ΟΛΜΕ, η έκθεση πεπραγμένων (σχέδιο) της ΟΛΜΕ για την διετία 2013-2015. Στη συνεδρίαση του ΔΣ στις 21/4/15, η πρόταση για να σταλούν τα πεπραγμένα στις ΕΛΜΕ για να ενημερωθούν οι συνάδελφοι και να συζητηθούν στις Γ.Σ, καταψηφίστηκε από τις παρατάξεις ΠΑΜΕ (2 κατά), ΔΑΚΕ και ΠΕΚ (4 λευκά) και πήρε μόνο τη θετική ψήφο των ΣΥΝΕΚ και ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ (5 υπέρ).

Ως εκ τούτου στο 17ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ της ΟΛΜΕ δεν θα γίνει παρουσίαση των πεπραγμένων.

Παρά το γεγονός όμως ότι οι παρατάξεις ΔΑΚΕ, ΠΕΚ και ΠΑΜΕ, με την συγκυριακή πλειοψηφία που διαθέτουν στο ΔΣ της ΟΛΜΕ, στέκονται εμπόδιο στην πλήρη ενημέρωση των συναδέλφων, η δράση και η ιστορία της ΟΛΜΕ δεν μπορεί ούτε να αμφισβητηθεί, ούτε να ακυρωθεί. Οι αγώνες της ΟΛΜΕ στη διετία που πέρασε θα μείνουν πράγματι στην ιστορία.

Για όλους τους παραπάνω λόγους και με δική μου πρωτοβουλία σας αποστέλλω «ανεπίσημα» το σχέδιο της έκθεσης πεπραγμένων όπως κατατέθηκε από το Γ.Γ. στη σχετική συνεδρίαση του ΔΣ. Έτσι και αλλιώς οποιοδήποτε μέλος του ΔΣ μπορεί να δημοσιοποιήσει τις προτάσεις που καταθέτει στο ΔΣ. Να σημειωθεί ότι δεν τίθεται θέμα έγκρισής τους στις Γενικές Συνελεύσεις των ΕΛΜΕ. 



Κοτσιφάκης Θέμης. Πρόεδρος του ΔΣ της ΟΛΜΕ

Αθήνα, 3/5/15


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]