Δημιούργησα αυτό το blog προκειμένου να παρουσιάζω απόψεις και άρθρα , βασικά για τα εκπαιδευτικά θέματα αλλά και όσα άλλα μας απασχολούν. Μια γνώμη, ένα σχόλιο για αυτά που συμβαίνουν. Επίσης θα βρείτε κείμενα άλλων τα οποία με εκφράζουν. Στο blog αυτό θα μπορείτε να βρείτε επίσης πολιτιστικές αναφορές πάνω σε θέματα που μας συγκινούν. Πολιτισμός και εκπαίδευση πάνε μαζί. Περιμένω τα σχόλια σας. Ν.Κ.

Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015

ΣΤΙΣ 5 ΙΟΥΛΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ!

Ήρθε η ώρα εμείς οι πολίτες να αποφασίσουμε αν θα πούμε ναι σε όλα ή το περήφανο OΧΙ της αξιοπρέπειας.
 
Αν θα αποδεχτούμε τους εκβιασμούς ή θα ορθώσουμε το ανάστημά μας.
Αν θα δώσουμε τη δυνατότητα στο διεθνές και εγχώριο κατεστημένο να αποφασίζει αντί για την κυβέρνησή μας ή αν παραμένουμε κυρίαρχος λαός.
Αυτές τις ώρες που απομένουν μέχρι το δημοψήφισμα, οι ισχυροί θα προσπαθήσουν να μας τρομοκρατήσουν. Θα ζωντανέψουν όλους τους δράκους των παραμυθιών. Κι αυτό, επειδή θέλουν να συνεχίσουν τα καταστροφικά μνημόνια. Αυτός ο αγώνας ανήκει σε όλους μας. Στον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά και σε όλους μαζί. Ας κλείσουμε τις τηλεοράσεις. Ας κλείσουμε τα αυτιά στις σειρήνες της καταστροφής και ας μεταφέρουμε εμείς το μήνυμα της ελπίδας. Από την Ελλάδα της αξιοπρέπειας για την Ευρώπη της δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου