Δημιούργησα αυτό το blog προκειμένου να παρουσιάζω απόψεις και άρθρα , βασικά για τα εκπαιδευτικά θέματα αλλά και όσα άλλα μας απασχολούν. Μια γνώμη, ένα σχόλιο για αυτά που συμβαίνουν. Επίσης θα βρείτε κείμενα άλλων τα οποία με εκφράζουν. Στο blog αυτό θα μπορείτε να βρείτε επίσης πολιτιστικές αναφορές πάνω σε θέματα που μας συγκινούν. Πολιτισμός και εκπαίδευση πάνε μαζί. Περιμένω τα σχόλια σας. Ν.Κ.

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015

Προσλήψεις αναπληρωτών

Από Δευτέρα 5 Οκτώβρη θα πρέπει να γίνει η Β΄φάση προσλήψεων αναπληρωτών Δ.Ε και να προχωρήσουν οι πρώτες προσλήψεις στα Μουσικά Σχολεία και την Ειδική Αγωγή. Μετά τις 908 πρώτες προσλήψεις έχουν απομείνει 236 πιστώσεις για τη Γενική Εκπαίδευση και 119 για την Ειδική από τον Τακτικό Προϋπολογισμό. Οι πιστώσεις αυτές μαζί με τις πιστώσεις του ΠΔΕ και του ΕΣΠΑ θα πρέπει να αξιοποιηθούν άμεσα για να καλυφθούν τα κενά στις δομές της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

1 σχόλιο:

  1. Τωρα που ξεκίνησε η βδομάδα, μήπως έχουμε κάτι πιο συγκεκριμένο σχετικά με ΔΕ ειδικοτήτων απο τη Γενική Διεύθυνση προσωπικού ΠΕ και ΔΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή