Δημιούργησα αυτό το blog προκειμένου να παρουσιάζω απόψεις και άρθρα , βασικά για τα εκπαιδευτικά θέματα αλλά και όσα άλλα μας απασχολούν. Μια γνώμη, ένα σχόλιο για αυτά που συμβαίνουν. Επίσης θα βρείτε κείμενα άλλων τα οποία με εκφράζουν. Στο blog αυτό θα μπορείτε να βρείτε επίσης πολιτιστικές αναφορές πάνω σε θέματα που μας συγκινούν. Πολιτισμός και εκπαίδευση πάνε μαζί. Περιμένω τα σχόλια σας. Ν.Κ.

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015

Προσλήψεις αναπληρωτών ΔΕ 16 Οκτωβρίου


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
   Μετά και τις τελευταίες προσλήψεις ο συνολικός αριθμός των προσλήψεων στις δομές της Δευτεροβάθμιας ανέρχεται σε 3283. Ο συνολικός αριθμός των προσλήψεων στην Εκπαίδευση είναι 12382. Οι εναπομείνασες πιστώσεις στις δομές της Δευτεροβάθμιας είναι περίπου 1500.
   Την επόμενη Τρίτη αναμένονται περίπου 250 προσλήψεις στα Ειδικά Σχολεία και στα Τμήματα Ένταξης. Θα ακολουθήσουν (πιθανώς την Παρασκευή) περίπου 350-370 προσλήψεις αναπληρωτών μειωμένου ωραρίου στην παράλληλη στήριξη της Δευτεροβάθμιας. Παράλληλα θα διατεθούν 1400 ώρες εβδομαδιαίως για την κάλυψη κάποιων κενών στα Μουσικά Σχολεία.
   Μετά την επικαιροποίηση των κενών στα Μουσικά αλλά και στη Γενική Παιδεία θα πρέπει άμεσα να γίνει η επόμενη φάση προσλήψεων αναπληρωτών. Σε κάθε περίπτωση απαιτούνται επιπλέον πιστώσεις για την κάλυψη των κενών στις δομές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Αθήνα 16 Οκτωβρίου 2015
Νεκτάριος Κορδής

Αιρετό μέλος του ΚΥΣΔΕ  

2 σχόλια:

  1. 1400 ώρες εβδομαδιαίως στα μουσικά σχολεία. Από την ομηρία της αναπλήρωσης, ξανά στη σκλαβιά της ωρομισθίας. Πόσο πίσω θα γυρίσει το χρόνο της εκπαίδευσης η κυβέρνηση που ψηφίσαμε; Να αναστήσουμε το φάντασμα της κάθε Διαμαντοπούλου, να την κάνουμε να μοιάζει η καλύτερη Υπουργός των τελευταίων χρόνων. Κατάντια μας και ντροπή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1400 ώρες εβδομαδιαίως στα μουσικά σχολεία. Από την ομηρία της αναπλήρωσης, ξανά στη σκλαβιά της ωρομισθίας. Πόσο πίσω θα γυρίσει το χρόνο της εκπαίδευσης η κυβέρνηση που ψηφίσαμε; Να αναστήσουμε το φάντασμα της κάθε Διαμαντοπούλου, να την κάνουμε να μοιάζει η καλύτερη Υπουργός των τελευταίων χρόνων. Κατάντια μας και ντροπή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή