Δημιούργησα αυτό το blog προκειμένου να παρουσιάζω απόψεις και άρθρα , βασικά για τα εκπαιδευτικά θέματα αλλά και όσα άλλα μας απασχολούν. Μια γνώμη, ένα σχόλιο για αυτά που συμβαίνουν. Επίσης θα βρείτε κείμενα άλλων τα οποία με εκφράζουν. Στο blog αυτό θα μπορείτε να βρείτε επίσης πολιτιστικές αναφορές πάνω σε θέματα που μας συγκινούν. Πολιτισμός και εκπαίδευση πάνε μαζί. Περιμένω τα σχόλια σας. Ν.Κ.

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Ο κ. Νεκτάριος Κορδής, αιρετός του ΚΥΣΔΕ και ο κ. Βαγγέλης Μπουντουλούλης, μέλος του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, επισκέφθηκαν Λύκεια και ΕΠΑΛ του Νομού Καρδίτσας και μίλησαν με τους συναδέλφους για τα πιο σημαντικά προβλήματα του κλάδου.
Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν το 3ο και 4ο Λύκειο Καρδίτσας, το 2ο ΕΠΑΛ, το Μουσικό σχολείο και τη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης.
Ο κ. Κορδής αναφέρθηκε κυρίως σε θέματα υπηρεσιακών μεταβολών (μεταθέσεις, αποσπάσεις, μετατάξεις, αναπληρωτές, προσλήψεις), ενώ ο κ. Μπουντουλούλης σε συνδικαλιστικά θέματα και διεκδικήσεις (Νέο Λύκειο, πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, μαθητεία)
Οι συνάδελφοι έθεσαν ερωτήματα, κατέθεσαν τις προσωπικές τους απόψεις, αντιρρήσεις, προτάσεις , που καταγράφηκαν από τους εκπροσώπους. Η συνάντηση ήταν εποικοδομητική και δόθηκε η ευκαιρία στους εκπαιδευτικούς να ακούσουν και να ακουστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου