Δημιούργησα αυτό το blog προκειμένου να παρουσιάζω απόψεις και άρθρα , βασικά για τα εκπαιδευτικά θέματα αλλά και όσα άλλα μας απασχολούν. Μια γνώμη, ένα σχόλιο για αυτά που συμβαίνουν. Επίσης θα βρείτε κείμενα άλλων τα οποία με εκφράζουν. Στο blog αυτό θα μπορείτε να βρείτε επίσης πολιτιστικές αναφορές πάνω σε θέματα που μας συγκινούν. Πολιτισμός και εκπαίδευση πάνε μαζί. Περιμένω τα σχόλια σας. Ν.Κ.

Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ
Η επόμενη συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ θα γίνει τη Δευτέρα 2/10/2017.Ένα από τα θέματα της συνεδρίασης είναι και οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών. Στη συνεδρίαση θα επιδιώξουμε να ικανοποιηθεί ο μέγιστος δυνατός αριθμός αιτήσεων. Υπάρχουν εκπαιδευτικοί που αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά ζητήματα και βρίσκονται μακριά από τις οικογένειές τους!Παράλληλα εξακολουθούν να υπάρχουν λειτουργικά κενά, ενώ υπάρχουν και εκπαιδευτικοί που μπορούν να αποσπαστούν από περιοχές που η ειδικότητά τους είναι υπεράριθμη σε άλλες πλεονασματικές περιοχές. Η ΟΛΜΕ στις 6/9/2017 εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για τις αποσπάσεις που βάζει όλο το πλαίσιο!
Νεκτάριος Κορδής
Αιρετό μέλος του ΚΥΣΔΕ

1 σχόλιο:

  1. Γεια σας, έχω την εξης απορία: με το να γίνει η συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ τον Οκτώβρη- σημαίνει ότι θα εφαρμοστεί η υπουργική απόφαση η οποία θέτει την κάλυψη κενών 'Γερμανικής ή Γαλλικής' εως της 30.09 ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή