ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]



 

Οι αριθμοί λένε την αλήθεια!!!

Επειδή στα σχολεία -ως γνωστόν- δεν κολλάει ο Covid!

Επειδή οι άριστοι του ΥΠΑΙΘ πανηγυρίζουν ότι παρά τα 32.000 κρούσματα έχουν κλείσει μόλις 3 τμήματα με το 50%+1 να κάνει τη δουλειά του!

Επειδή κάνουν πώς δεν καταλαβαίνουν ότι τα self test δεν δίνουν ακριβή εικόνα για την διασπορά του ιού!

Επειδή παραβλέπουν ότι πολλοί γονείς δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο γιατί απλά φοβούνται τη μεταφορά του ιού στο σπίτι τους!

Επειδή από σήμερα παίζουν ξανά το αφήγημα ότι η Πανδημία φεύγει και ότι την άνοιξη θα είμαστε μια χαρά!

Ας δούμε ένα μόνο στοιχείο:
Σάββατο 15/1/2022: κρουσματα 17.447 κρούσματα 0-17 ετων 4.864, ποσοστο 27,88%!                                                                                                         Σάββατο 8/1/2022: κρουσματα 37.676, κρούσματα 0-17 ετων 7.479, ποσοστο 19,85%!

Σε μια μόλις εβδομάδα λειτουργίας των σχολείων είχαμε αύξηση των κρουσμάτων στην ηλικία 0-17 κατά 8%!

Και μην ξεχνάμε ότι τα 32.000 κρούσματα στα σχολεία δεν καταχωρούνται από τον ΕΟΔΥ γιατί θεωρούνται "εν δυνάμει" κρούσματα γιατί έχει γίνει μόνο self test και όχι rapid ή pcr!!!

Είναι προφανές ότι η εκπαιδευτική κοινότητα είναι ενταγμένη στο success story για τη διαχείριση της Πανδημίας από την κυβέρνηση της ΝΔ!
Μπορεί να φτάνουμε τις 22.000 νεκρούς όμως ο Κ. Μητσοτάκης δηλώνει ότι  το 2021 μπορεί να είχαμε 21.000 νεκρούς...  «Όμως, ταυτόχρονα, κρατήσαμε την οικονομία ανοιχτή, δεν κάναμε lockdown, σώσαμε τον τουρισμό και είχαμε και μια ανάπτυξη εξαιρετικά υψηλή»!

Η ανατριχιαστική σύγκριση των νεκρών της πανδημίας με τη «σωτηρία του τουρισμού» και την «ανοικτή οικονομία», είναι προσβλητική για όλους τους πολίτες, πολύ περισσότερο για τις χιλιάδες οικογένειες που θρηνούν τους νεκρούς τους από κορωνοϊό!

Προσέχουμε την υγεία μας!
Με το κλείσιμο της πρώτης εβδομάδας λειτουργίας των σχολείων φάνηκε ότι το μόνο που ενδιαφέρει την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας είναι η επικοινωνιακή φούσκα μίας κατ’ επίφαση κανονικότητας! Για εμάς το θεμελιώδες και Συνταγματικό ανθρώπινο δικαίωμα για την προστασία της υγείας για όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας είναι αδιαπραγμάτευτο! Δεν είμαστε αναλώσιμοι/ες!

Νεκτάριος Κορδής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]