ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ - ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ - ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ - ΥΒΡΙΖΟΥΝ!
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΕΩΔΗ ΤΗΣ ΕΕ!
Μετά τη Μαρία Δαμανάκη η οποία έθεσε ευθέως το φοβικό δίλημμα μεσοπρόθεσμο ή δραχμή και χάος, έρχεται ο Θ. Πάγκαλος με συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα "El Mundo" να χοντρύνει ακόμα περισσότερο τη "διλημματολογία", με μιααποκρουστική αντιδημοκρατική κινδυνολογίαπου γυρίζει τη χώρα πίσω στις πιο ανώμαλες περιόδους!
Ο Θ. Πάγκαλος είπε ανερυθρίαστα ότι αναπορριφθεί το μεσοπρόθεσμο και η χώραφύγει από το ευρώ, τότε είναι βέβαιον ότι οστρατός θα έβγαζε στους δρόμους τανκς.
Αν τα τανκ είχαν βγει στους δρόμους την 21η Απριλίου του 1967 για να "προστατέψουν τη χώρα από την εκφυλισμένη δημοκρατία (!)" και εισέβαλαν τη 17η Νοέμβρη του '73 στο Πολυτεχνείο για να"επιβάλουν το νόμο και την τάξη(!)", τώρα, κατά τον Θ. Παγκαλο, τα τανκς θα βγουν στους δρόμους, αν φύγει η χώρα από το ευρώ, για να προστατέψουν... τις τράπεζες από τα "τρομοκρατημένα πλήθη" που θα ζητούν τις καταθέσεις τους!
Μια τόσο χοντροκομμένη, αηδιαστική και ευθέως αντιδημοκρατική κινδυνολογία, προκειμένου να διασωθεί το μεσοπρόθεσμο - έκτρωμα αλλά και για να μη κλονισθεί ανεπανόρθωτα στο λαό η αστική συναίνεση που υπάρχει στις κορυφές γύρω από το ευρώ, ίσως να είναι πρωτοφανής όχι μόνο για ταεγχώρια αλλά και τα διεθνή χρονικά!
Είναι πλέον προφανές ότι τόσο η κυβέρνηση όσο και γενικότερα το αστικό κατεστημένο έχουν περιέλθει σε τέτοια κατάσταση πανικού, ένδειας επιχειρημάτων και ανυπαρξίας πειστικότητας, ώστε καταφεύγουν σε καταστάσεις εκτροπής, τις οποίες ανασύρουν για να φοβίσουν τους πολίτες!
Η Ίσκρα επαναλαμβάνει ότι μια έξοδος της χώρας μας από το ευρώ, στο πλαίσιο μιας προοδευτικής διεξόδου από τη σημερινή κρίση, όχι μόνο δεν θα επιφέρει τη συντέλεια του κόσμου και δεν θα έχει δυσμενείς επιπτώσεις ιδιαίτερα για τις καταθέσεις των πολιτών αλλά και είναι αναγκαία καιεπιβεβλημένη προκειμένου να ανασάνει ο ελληνικός λαός και να εφαρμοστεί με συνέχεια, συνέπειακαι επιτυχία ένα ελπιδοφόρο πρόγραμμα προοδευτικής αναπτυξιακής, παραγωγικής, κοινωνικής και οικολογικής ανασυγκρότησης της χώρας!
ΠΗΓΗ: ISKRA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]