ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ
ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Η κοινωνική αντίδραση ενάντια στην κοινωνική βαρβαρότητα φουντώνει μέσα από πολύμορφες δράσεις. Η συνάντηση του εργατικού κινήματος με τους αγανακτισμένους στις πλατείες δημιουργούν κοινωνικά γεγονότα μεγάλης κλίμακας που αμφισβητούν τις σημερινές ακραίες νεοφιλελεύθερες αντιλαϊκές πολιτικές και δημιουργούν τις αναγκαίες προϋποθέσεις για μια άλλη πολιτική.
Η Κυβέρνηση είναι απογυμνωμένη, είναι πολιτικά αδύναμη και παράλληλα καταδικασμένη εξ αιτίας των πολιτικών της και μας οδηγεί σ’ ένα μοντέλο κοινωνικής γενοκτονίας.
Δύο μέρες τώρα στο Σύνταγμα επιδίδεται σε μια άγρια φασιστικού τύπου επίθεση σε βάρος των χιλιάδων διαδηλωτών, ανταγωνίζεται σε πρακτικές και σε μέσα που χρησιμοποιεί πρακτικές που εφαρμόστηκαν στις πιο φαύλες περιόδους της νεότερης ιστορίας της χώρας.
Εξελίσσεται σε μια επικίνδυνη Κυβέρνηση, εκβιάζει με τα τανκς, ασκεί βία στους διαδηλωτές χρησιμοποιεί προβοκάτσιες και προβοκάτορες για να ανατρέψει το δικαίωμα χιλιάδων πολιτών να διαδηλώνουν ειρηνικά.
Καταγγέλλουμε τη βάρβαρη επίθεση σήμερα το πρωί ενάντια σε συνδικάτα εργαζομένων και πολιτών, που διαμαρτύρονταν, ιδιαίτερα, στον Ευαγγελισμό και το Καλλιμάρμαρο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δεκάδων ανάμεσα σε αυτούς και του στελέχους της Αυτόνομης Παρέμβασης και αντιπροέδρου της ΠΟΕ ΟΤΑ Γ. Χαρίση.
Η Κυβέρνηση αναλαμβάνει στο ακέραιο την ευθύνη για τους τραυματισμούς δεκάδων διαδηλωτών στο Σύνταγμα και τους γύρω δρόμους. Την καλούμε έστω και την ύστατη στιγμή να σταματήσει τις προκλήσεις και τη χρήση της βάρβαρης αστυνομικής βίας απέναντι στους ειρηνικούς διαδηλωτές στην πλατεία Συντάγματος.
Η αστυνομική βία και οι οργανωμένες προβοκάτσιες δεν θα αναστείλουν τον αγώνα των εργαζόμενων και του λαού απέναντι στην κοινωνική βαρβαρότητα που προωθεί η Κυβέρνηση και η Τρόικα.
29-6-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]