ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.Λ.Μ.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
του  δασκάλου  ΘΑΝΑΣΗ ΑΓΑΠΗΤΟΥ και των δημοτικών υπαλλήλων  ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΣΑΡΑΝΤΗ από το  ΔΗΜΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ και ΚΥΡΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΘΩΜΑ από το ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Παραμονές Πολυτεχνείου η ασφάλεια Θεσσαλονίκης συνέλαβε στο χώρο εργασίας τους, τον εκπαιδευτικό Αγαπητό Θανάση, μέλος Δ.Σ. Β΄ Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Θεσ/νίκης, μέλος Ε.Ε. Ν/Τ ΑΔΕΔΥ-ΕΔΟΘ και πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΔΟΕ και τους εργαζόμενους στους δήμους Κορδελιού-Ευόσμου και Θεσσαλονίκης, Αρβανίτη Σαράντη και Κυρατζόπουλο Θωμά, τους απήγγειλε κατηγορίες για διατάραξη κοινής ειρήνης και παράνομη βία και τους πηγαίνει για τακτική δικάσιμο, λόγω της συμμετοχής τους στην κινητοποίηση των εργαζομένων σε συνέδριο στο χώρο της ΔΕΘ, όπου βρισκόταν και ο Γερμανός πρέσβης, την Τετάρτη 28/11/2012, γιατί έκαναν το αυτονόητο. Διαμαρτυρήθηκαν για τις επικείμενες απολύσεις στους ξένους εκπροσώπους του κεφαλαίου.
Είναι γνωστή η τακτική καταστολής και ποινικοποίησης των αγωνιστικών κινητοποιήσεων από την τρικομματική συγκυβέρνηση προκειμένου να καμφθεί το φρόνημα των εργαζομένων.
Ό,τι κι αν κάνουν, όσες συλλήψεις και όσες δίκες κι αν στήσουν, οι αγωνιστές, όλοι οι εργαζόμενοι, ο λαός και η νεολαία δε θα υποταχθούν, δεν θα αναστείλουν την αντίστασή τους, αλλά με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα  θα κλιμακώσουν την πάλη τους  ενάντια στις απολύσεις, ενάντια στην οικονομική εξαθλίωση που μας επιβάλλουν, ενάντια σε κάθε αντεργατικό μέτρο, για την ανατροπή του συνόλου της πολιτικής συγκυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ.
  • ·       Να σταματήσει αμέσως κάθε δίωξη και να αφεθούν ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες συνάδελφοί μας.
  • ·       ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ
  • ·       Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙ
ΚΑΤΕΡΙΝΗ, 27/11/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]