Δημιούργησα αυτό το blog προκειμένου να παρουσιάζω απόψεις και άρθρα , βασικά για τα εκπαιδευτικά θέματα αλλά και όσα άλλα μας απασχολούν. Μια γνώμη, ένα σχόλιο για αυτά που συμβαίνουν. Επίσης θα βρείτε κείμενα άλλων τα οποία με εκφράζουν. Στο blog αυτό θα μπορείτε να βρείτε επίσης πολιτιστικές αναφορές πάνω σε θέματα που μας συγκινούν. Πολιτισμός και εκπαίδευση πάνε μαζί. Περιμένω τα σχόλια σας. Ν.Κ.

Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2013

Αφού έστειλε 2 δημοσιογράφους να καλύψουν από πάνω και από κάτω το φοβερό γεγονός ότι η αστυνομία έχει περικυκλώσει τη βίλα Αμαλία, ο πολύς Καμπουράκης του ΜΕΓΚΑ είπε στον αέρα (την ώρα που νόμιζε ότι δεν τον ακούνε) "αυτά τα μαλακισμένα πήγαν και ανακατέλαβαν τη βίλλα τώρα". Μετά έπεσαν οι διαφημίσεις και δεν ακούσαμε τη συνέχεια του αντικειμενικού δημοσιογράφου.
Βίλα Αμαλίας vs λίστας Λαγκάρντ: μετά τη βία από όπου κι αν προέρχεται, τώρα το νέο τρεντ είναι η "ανομία" από όπου κι αν προέρχεται. Μόνο που στη βίλα είναι τα κατά Καμπουράκη ¨μαλακισμένα", ενώ στη λίστα είναι τα αφεντικά του και οι αξιότιμοι κύριοι συνομιλητές του. ΖΟΦΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου