ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Δελτίο Τύπου
Με γενικολογίες και αοριστίες απάντα ο Υπουργός Παιδείας σε σχετική ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τη λειτουργία της Τράπεζας Θεμάτων και τις Πανελλαδικές εξετάσεις της Α’ Λυκείου για το έτος 2014.
Για ακόμα μια φορά ο Υπουργός Παιδείας απαντά με γενικολογίες και καθησυχαστικές εξαγγελίες στην ερώτηση που κατέθεσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την Τράπεζα θεμάτων και τις Πανελλαδικές εξετάσεις της Α’ Λυκείου για το έτος 2014.
Για ακόμα μια φορά όμως η πραγματικότητα είναι αδιάψευστος μάρτυρας του χάους που έχει προκληθεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και τους μαθητές. 
Ο κ. Υπουργός αποφεύγει να απαντήσει στο βασικό ερώτημα, αν δηλαδή έχει συγκροτηθεί η επιτροπή για τη δημιουργία Τράπεζας Θεμάτων; Πότε έγινε αυτό και από ποια μέλη αποτελείται; Σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι εργασίες της; Ποιο χρονοδιάγραμμα ακολουθεί και πότε πρόκειται να  ολοκληρώσει την εργασία της, με δεδομένο πως βρισκόμαστε ήδη στο μέσο της σχολικής χρονιάς;

Αντιθέτως προτιμά να απαντήσει πως όλα είναι υπό έλεγχο, όλα βαίνουν καλώς και πως το αρμόδιο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής έχει επιληφθεί του θέματος, χωρίς περεταίρω εξηγήσεις.
Καμία επίσημη διάψευση των δημοσιευμάτων, καμία σαφής οδηγία, καμία ενημέρωση για τον τρόπο παράδοσης των θεμάτων και πολλές υποψίες για το αδιάβλητο της διαδικασίας.  

Θα επανέλθουμε με τις διαδικασίες του κοινοβουλευτικού ελέγχου μέχρι να πάρουμε σαφείς απαντήσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]