Δημιούργησα αυτό το blog προκειμένου να παρουσιάζω απόψεις και άρθρα , βασικά για τα εκπαιδευτικά θέματα αλλά και όσα άλλα μας απασχολούν. Μια γνώμη, ένα σχόλιο για αυτά που συμβαίνουν. Επίσης θα βρείτε κείμενα άλλων τα οποία με εκφράζουν. Στο blog αυτό θα μπορείτε να βρείτε επίσης πολιτιστικές αναφορές πάνω σε θέματα που μας συγκινούν. Πολιτισμός και εκπαίδευση πάνε μαζί. Περιμένω τα σχόλια σας. Ν.Κ.

Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Η ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ  ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ  καταγγέλλει την  πρωτοφανή, βίαιη και αναίτια επίθεση  που  δέχθηκαν σήμερα εκπαιδευτικοί, σχολικοί φύλακες , εργαζόμενες στον τομέα της καθαριότητας και μέλη της ΠΟΕ ΟΤΑ, επειδή θέλησαν να ασκήσουν το αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμά τους να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά  για το δικαίωμα στην εργασία και την αξιοπρέπεια.
Καταγγέλλουμε την βίαιη προσαγωγή  στην ΓΑΔΑ 17 εργαζομένων, 16 εκπαιδευτικών και μίας εργαζόμενης στην καθαριότητα, ανάμεσά  τους και ο  προέδρος της ΟΛΜΕ Θέμης Κοτσιφάκης,  καθώς και  την άσκηση  ποινικής δίωξης σε βάρος του  επί χρόνια αγωνιστή  εκπαιδευτικού και  Αντιπροέδρου της ΑΔΕΔΥ  Γρηγόρη Καλομοίρη για απείθεια(!!!) και εξύβριση,  ενέργειες που μόνο στόχο έχουν την τρομοκράτηση των πολιτών και τον εκφοβισμό του συνδικαλιστικού κινήματος, ώστε κυβέρνηση και τρόικα  να  καταστρέψουν ανενόχλητοι ό,τι  έχει απομείνει από το χειμαζόμενο  Ελληνικό Λαό και τη χώρα του.
Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση, ότι συμπαραστεκόμαστε  σε όλους τους διωκόμενους  συναδέλφους μας εργαζόμενους, σε όλους τους συναδέλφους  που σε μία νύχτα έχασαν τη δουλειά τους και βρίσκονται μπροστά στον φάσμα της απόλυσης στις 22 του Μάρτη.
Ζητούμε να παύσει άμεσα η ποινική δίωξη κατά του αντιπροέδρου της ΑΔΕΔΥ Γρηγόρη Καλομοίρη και  ταυτόχρονα στέλνουμε μήνυμα προς όλους του αποδέκτες,  ότι τέτοιες πράξεις απρόκλητης και βάναυσης βίας σε βάρος των συναδέλφων μας  τονώνουν ακόμη περισσότερο την απόφασή μας με συλλογικό και αλληλέγγυο αγώνα, να αντισταθούμε και να ανατρέψουμε οποιονδήποτε και οποιαδήποτε πολιτική  ταπεινώνει αυτό το λαό και καταλύει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Πολύγυρος 28.2.2014


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου