ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Ν.ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Καταγγέλλουμε την Κυβέρνηση για την άσκηση απροκάλυπτης βίας κατά των εκπαιδευτικών συναδέλφων-αγωνιστών, που το Σάββατο 15 Μαρτίου, διαμαρτύρονταν ειρηνικά κατά της επιχειρούμενης επιμόρφωσης στελεχών της εκπαίδευσης για την ατομική  αξιολόγηση-καρατόμησή μας.

Καταγγέλλουμε  τα στελέχη της εκπαίδευσης που χωρίς καμία συστολή (χωρίς τσίπα το λέει ο λαός) λίγες μέρες πριν την απόλυση συναδέλφων μας,  έσπευσαν να συμπορευθούν με πολιτικές που διαλύουν το δημόσιο σχολείο και καταπατούν την αξιοπρέπειά μας. Όλα αυτά τα στελέχη έχουν ήδη επιλέξει στρατόπεδο και έχουν θέσει  εαυτόν εκτός κλάδου και κινήματος των εκπαιδευτικών, που αγωνίζεται με δύναμη και αποφασιστικότητα,  και η όποια αξιολόγησή τους θα αποτελέσει μνημείο της υποτέλειάς τους και άμεση συνέργεια στην οργανωμένη διάλυση της δημόσιας δωρεάν παιδείας για όλα τα παιδιά του κόσμου.

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες με συλλογικότητα και αλληλεγγύη συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στις πολιτικές που εξαθλιώνουν και ταπεινώνουν τον Ελληνικό λαό. Η συλλογικότητά μας, μέσα από το εκπαιδευτικό κίνημα, είναι το μόνο όπλο μας απέναντι στην πρωτοφανή κρίση Δημοκρατίας, που ζει ο τόπος σήμερα.
Δεν θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε.
Πολύγυρος 16.3.2014

ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Ν.ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]