Δημιούργησα αυτό το blog προκειμένου να παρουσιάζω απόψεις και άρθρα , βασικά για τα εκπαιδευτικά θέματα αλλά και όσα άλλα μας απασχολούν. Μια γνώμη, ένα σχόλιο για αυτά που συμβαίνουν. Επίσης θα βρείτε κείμενα άλλων τα οποία με εκφράζουν. Στο blog αυτό θα μπορείτε να βρείτε επίσης πολιτιστικές αναφορές πάνω σε θέματα που μας συγκινούν. Πολιτισμός και εκπαίδευση πάνε μαζί. Περιμένω τα σχόλια σας. Ν.Κ.

Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014

Β΄ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Β΄ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μοσχονησίων 23 Αιγάλεω Τ.Κ.12242
Τηλ – Fax  210-5910896                                      

Αιγάλεω 23-9-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

      
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

   Η αποφασιστική παρέμβαση του σωματείου οδήγησε στην ΑΚΥΡΩΣΗ των σεμιναρίων με θέμα «Αξιολόγηση του έργου των εκπαιδευτικών» στο 4ο ΓΕΛ Αιγάλεω και στο 3ο Γυμνάσιο Αγίας Βαρβάρας. Ωστόσο ο σχολικός σύμβουλος Π. Νταβαρίνος καλεί τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων την Πέμπτη 25 Σεπτέμβρη και ώρα 15:30 στο 2ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου για να συζητήσουν « το σύστημα αξιολόγησης με βάση το ΠΔ 152 και να βρουν λυσιτελείς τρόπους συγκρότησης του αξιολογικού τους φακέλου»!  
   Το Δ.Σ της Β΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής υλοποιώντας τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας μας ενεργοποιεί όλες τις απαραίτητες αγωνιστικές κινητοποιήσεις για την ακύρωση του σεμιναρίου αυτού  αλλά και κάθε άλλου που θα αφορά την αξιολόγηση!

   Η Β΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής καλεί: 
• Όλους τους εκπαιδευτικούς, τους Διευθυντές Σχολείων και τους Σχολικούς Συμβούλους να μη συμμετέχουν σε καμιά διαδικασία με την οποία υλοποιείται το νομοθετικό πλαίσιο για την αξιολόγηση. 
• Όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν στη συγκέντρωση  για την ακύρωση του  σεμιναρίου:

Την Πέμπτη 25 Σεπτέμβρη στις 15:00 στο 2ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου
( Αναγεννήσεως & Επαύλεως).

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ!
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!

Για το Δ.Σ της ΕΛΜΕ

Ο Πρόεδρος

Νεκτάριος Κορδής

Ο Γεν. Γραμματέας

Συμεών Νικολαΐδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου