Δημιούργησα αυτό το blog προκειμένου να παρουσιάζω απόψεις και άρθρα , βασικά για τα εκπαιδευτικά θέματα αλλά και όσα άλλα μας απασχολούν. Μια γνώμη, ένα σχόλιο για αυτά που συμβαίνουν. Επίσης θα βρείτε κείμενα άλλων τα οποία με εκφράζουν. Στο blog αυτό θα μπορείτε να βρείτε επίσης πολιτιστικές αναφορές πάνω σε θέματα που μας συγκινούν. Πολιτισμός και εκπαίδευση πάνε μαζί. Περιμένω τα σχόλια σας. Ν.Κ.

Τετάρτη, 1 Απριλίου 2015

Β΄ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μοσχονησίων 23 Αιγάλεω Τ.Κ.12242
Τηλ – Fax  210-5910896                                      

Αιγάλεω 31-3-2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα: Ψήφισμα Συμπαράστασης  προς το Μάρκο Σκούφαλο

     Το ΔΣ της Β΄ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής συμπαρίσταται στο δάσκαλο Μάρκο Σκούφαλο που διώκεται από τον ιδιοκτήτη της ΚΟΙΝΣΕΠ Ακμή ΑΕ με αφορμή την πολιτική του τοποθέτηση  ενάντια σε σχεδιαζόμενη σύμβαση του Δήμου Χίου με την εν λόγω ΑΕ.
   Ο συνδικαλιστής  και ταυτόχρονα Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου  Χίου Μάρκος Σκούφαλος,  διώκεται για την πολιτική του άποψη και στάση ενάντια στις λεγόμενες «Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις» που διαμορφώνουν συμβάσεις άμεσης ιδιωτικοποίησης υπηρεσιών του Δήμου, άποψη που εξέφρασε δημόσια ως όφειλε.
   Διαμηνύουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι η ποινικοποίηση του πολιτικού λόγου και της συνδικαλιστικής δράσης δεν θα περάσει και ζητάμε την άμεση δικαστική απεμπλοκή τους.Για το Δ.Σ της ΕΛΜΕ
Ο Πρόεδρος


Νεκτάριος Κορδής
     


          Η Γεν. Γραμματέας


           Κατερίνα Νομίδη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου