ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Β΄ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μοσχονησίων 23 Αιγάλεω Τ.Κ.12242
Τηλ – Fax  210-5910896                                      

Αιγάλεω 31-3-2015
Θέμα: Συμμετοχή στην κινητοποίηση του Σωματείου Εργαζόμενων στο "Αττικόν" νοσοκομείο, Πέμπτη 2 Απριλίου 2015.
   Το Δ.Σ της Β΄ ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής καλεί τα μέλη του και όλη την εκπαιδευτική κοινότητα να συμμετάσχει μαζικά στην κινητοποίηση που έχει προκηρύξει για την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015 στο χώρο των Επειγόντων στο νοσοκομείο "Αττικόν" από τις 1.00-5.00 μ.μ. το Σωματείο των Εργαζομένων του νοσοκομείου "Αττικόν". Η κινητοποίηση γίνεται για να σταματήσει να υπάρχει το απαράδεκτο αίσχος των ράντζων και της νοσηλείας  στους διαδρόμους. Η ΜΟΝΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΘΑΛΑΜΟ ΚΑΙ ΚΛΙΝΗ ΟΠΩΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.
    Τονίζουμε άλλη μια φορά ότι για το πρόβλημα με τα ράντζα στο ΑΤΤΙΚΟ δεν ευθύνονται οι γιατροί και το προσωπικό! Το πρόβλημα είναι πολιτικό! Είναι συνέπεια των μνημονίων, της εξυπηρέτησης του ληστρικού χρέους και της δημοσιονομικής προσαρμογής, που επιβάλλει το κλείσιμο νοσοκομείων, τη μείωση των δημόσιων δαπανών, τους φραγμούς στις προσλήψεις προσωπικού.
Λύσεις υπάρχουν. Τις ξαναδιατυπώνουμε:
- Δημιουργία Αυτοτελούς Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών.
- Άμεση επαναλειτουργία του νοσοκομείου "Λοιμωδών".
- Συνεφημέρευση του "ΑΤΤΙΚΟ" με άλλο νοσοκομείο.
- Άμεση πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στο "ΑΤΤΙΚΟ" για πλήρη λειτουργία όλων των υποδομών του (χειρουργεία, εργαστήρια, ΜΕΘ, κλειστές νοσηλευτικές πτέρυγες, ΤΕΠ).
- Επαναλειτουργία και ανασυγκρότηση των δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην περιοχή μας (ιατρεία ΠΕΔΥ, 24ωρη λειτουργία Κέντρου Υγείας Περιστερίου, δημιουργία Κέντρων Υγείας αστικού τύπου σε κάθε Δήμο).
Για το Δ.Σ της ΕΛΜΕ



Ο Πρόεδρος


Νεκτάριος Κορδής
    


          Η Γεν. Γραμματέας


           Κατερίνα Νομίδη 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]