Δημιούργησα αυτό το blog προκειμένου να παρουσιάζω απόψεις και άρθρα , βασικά για τα εκπαιδευτικά θέματα αλλά και όσα άλλα μας απασχολούν. Μια γνώμη, ένα σχόλιο για αυτά που συμβαίνουν. Επίσης θα βρείτε κείμενα άλλων τα οποία με εκφράζουν. Στο blog αυτό θα μπορείτε να βρείτε επίσης πολιτιστικές αναφορές πάνω σε θέματα που μας συγκινούν. Πολιτισμός και εκπαίδευση πάνε μαζί. Περιμένω τα σχόλια σας. Ν.Κ.

Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2016

Οι ΣΥΝΕΚ για τα αποτελέσματα των εκλογών στα υπηρεσιακά συμβούλια.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ  ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Οι  ΣΥΝΕΚ για τα αποτελέσματα των εκλογών στα υπηρεσιακά συμβούλια.

Οι ΣΥΝΕΚ χαιρετίζουν τους χιλιάδες συναδέλφους που συμμετείχαν στις εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια.
Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που βρίσκεται σε εξέλιξη η εφαρμογή  πτυχών του 3ου μνημονίου, απαιτείται η μέγιστη συσπείρωση και ενεργοποίηση των εκπαιδευτικών για την προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων και του δημόσιου σχολείου.
Η συμμετοχή στις εκλογές  είναι μόνο ένα μικρό βήμα. Η κατάσταση της απογοήτευσης και της αμηχανίας ενός μεγάλου τμήματος του κλάδου μπορεί και πρέπει γρήγορα να μετατραπεί σε ενεργή συμμετοχή στους αγώνες που είναι απαραίτητο να οργανωθούν το επόμενο διάστημα και να είναι μαζικοί.
Απευθυνόμαστε ιδιαίτερα στους συναδέλφους που με την ψήφο τους στήριξαν την παράταξή μας, εκτιμώντας τη συνέπειά μας στην υπεράσπιση των θέσεων του κλάδου και των συμφερόντων των εργαζόμενων, όπως και τη δράση των αιρετών, που είχαν αναδειχθεί από τα ψηφοδέλτια μας, είτε  μέσα στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, είτε στις παρεμβάσεις σε συνεργασία με τις ΕΛΜΕ.
Η εμπιστοσύνη των συναδέλφων  που ανέδειξαν τις ΣΥΝΕΚ σε δεύτερη δύναμη πανελλαδικά, παρά τις επιθέσεις και τις συκοφαντίες που δεχθήκαμε από άλλες παρατάξεις αλλά και τις αποχωρήσεις στελεχών μας, είναι ταυτόχρονα για εμάς ισχυρό μήνυμα και εντολή για τη συνέχιση του αγώνα για την προάσπιση των εργασιακών μας δικαιωμάτων και του δημόσιου σχολείου, με βάση τις διακηρυγμένες θέσεις της παράταξης και του κλάδου, ενάντια σε κάθε αντιεκπαιδευτική,  αντιλαϊκή – αντεργατική πολιτική που θα επιχειρηθεί να εφαρμοστεί.
Συνεχίζουμε
με ενωτικούς μαζικούς αγώνες
για τη ζωή που μας αξίζει,
για το σχολείο   των αναγκών και των οραμάτων μας


7 Νοέμβρη 2016                                                                 ΣΥΝΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου