ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ Η Ν.Δ

Θα ήταν για γέλια η ανακοίνωση εκείνου του κόμματος που μιλά για εκπαιδευτικούς-φαντάσματα, αν το κόμμα αυτό δεν ήταν η Ν.Δ.
Επιτιθέμενη, για πολλοστή φορά, στους εκπαιδευτικούς της δημόσιας εκπαίδευσης, η Τομεάρχης Παιδείας της Ν.Δ., Νίκη Κεραμέως, από κοινού με τους αναπληρωτές τομεάρχες, επιχειρεί να κρύψει το σκληρό και ανάλγητο νεοφιλελεύθερο πρόσωπό του κόμματος της. Το πρόσωπο που, πίσω από τα ψεύτικα χαμόγελα και τις υποσχέσεις, θέλει να καλύψει τις αληθινές τις προθέσεις του που είναι οι απολύσεις, η κατάργηση κάθε εργασιακού δικαιώματος αλλά και η υποβάθμιση του δημόσιου σχολείου και πανεπιστήμιου, όπως άλλωστε υλοποίησε μαζί με το ΠΑΣΟΚ από το 2010 ως το 2015.
Οι οπαδοί του εκπαιδευτικού κουπονιού, οι φίλοι των σκανδαλωδώς διαπλεκόμενων σχολαρχών, οι λάτρεις της τιμωρητικής αξιολόγησης σχολείων και εκπαιδευτικών, οι εμπνευστές των διαθεσιμοτήτων και των απολύσεων εκπαιδευτικών, τολμούν να χλευάζουν και να απειλούν τους Έλληνες εκπαιδευτικούς που με τον πατριωτισμό τους κρατάνε σε συνθήκες κρίσης όρθια τη δημόσια εκπαίδευση. Δεν είναι οι δάσκαλοι και οι καθηγητές μας τα φαντάσματα της κοινωνίας. Είναι η Ν.Δ. και η πολιτική της που επιχειρεί απελπισμένα να ξαναβρεθεί στα κυβερνητικά αξιώματα.
Ας πάψουν επιτέλους. Η ντροπή των εκπαιδευτικών διαθεσιμοτήτων – απολύσεων δεν θα ξεπλυθεί ποτέ από πάνω τους. Και ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους: ο κάβος της επιτροπείας θα ξεπεραστεί. Η Αριστερά θα οδηγήσει τη χώρα στην εκπαιδευτική αναγέννηση που της αξίζει, οι εκπαιδευτικοί, οι εργαζόμενοι και γενικότερα ο λαός μας έχει την πείρα και τη γνώση από τις επιπτώσεις των νεοφιλελεύθερων πολιτικών  που εφάρμοσε και συνεχίζει να πρεσβεύει η Ν.Δ. και στην εκπαίδευση και δεν θα επιτρέψει την επανάληψη τους.


ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ, 11-01-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]