ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Β΄ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μοσχονησίων 23 Αιγάλεω Τ.Κ.12242
Τηλ – Fax  210-5910896                                      

Αιγάλεω 20-9-2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

       Θέμα: Σεμινάρια για την «Αξιολόγηση» των Εκπαιδευτικών

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
   Ο Σχολικός Σύμβουλος των Φιλολόγων Π. Νταβαρίνος  διοργανώνει την Τρίτη 23 Σεπτέμβρη σεμινάριο με θέμα «Αξιολόγηση του έργου των εκπαιδευτικών» στο 4ο ΓΕΛ Αιγάλεω. Το σεμινάριο (που θα γίνει από τις 12:30 – 14:00) απευθύνεται στους φιλολόγους των ΓΕΛ Αιγάλεω, Χαϊδαρίου και Αγίας Βαρβάρας και των ΕΠΑΛ Αιγάλεω, Χαϊδαρίου και Αγίων Αναργύρων. Στις 23 Σεπτέμβρη έχει προκηρυχθεί απεργία της ΑΔΕΔΥ ενάντια στην απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών να κηρύξει παράνομη και καταχρηστική την «αποχή-απεργία» που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ από κάθε διαδικασία της λεγόμενης αξιολόγησης.  Θεωρούμε συνεπώς αυτονόητη την ακύρωση του σεμιναρίου σε ημέρα γενικής απεργίας σε όλο το Δημόσιο Τομέα.
   Το ίδιο σεμινάριο επαναλαμβάνεται την Τετάρτη 24 Σεπτέμβρη (12:30- 14:00) στο 3ο Γυμνάσιο Αγίας Βαρβάρας και απευθύνεται στους φιλολόγους των Γυμνασίων Αιγάλεω, Αγίας Βαρβάρας και Χαϊδαρίου και του Πρότυπου Πειραματικού Γυμνάσιου Αγίων Αναργύρων.  
   Το Δ.Σ της Β΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής υλοποιώντας τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας μας ενεργοποιεί όλες τις απαραίτητες αγωνιστικές κινητοποιήσεις για την ακύρωση των σεμιναρίων αυτών αλλά και κάθε άλλου που θα αφορά την αξιολόγηση!
Η Β΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής καλεί: 
• Όλους τους εκπαιδευτικούς, τους Διευθυντές Σχολείων και τους Σχολικούς Συμβούλους να μη συμμετέχουν σε καμιά διαδικασία με την οποία υλοποιείται το νομοθετικό πλαίσιο για την αξιολόγηση.  
• Όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν στη συγκέντρωση  για την ακύρωση των σεμιναρίων:
ü  την Τρίτη 23 Σεπτέμβρη στις 12:00 στο 4ο ΓΕΛ Αιγάλεω (Ιερά Οδός 306).
ü  την Τετάρτη 24 Σεπτέμβρη στις 12:00 στο 3ο Γυμν. Αγ. Βαρβάρας ( Ραιδεστού 2). Για τη διευκόλυνση των εκπαιδευτικών το ΔΣ κηρύσσει δίωρη στάση εργασίας (12-2μ.μ. την Τετάρτη 24 Σεπτέμβρη.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ!
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!

Για το Δ.Σ της ΕΛΜΕ

Ο Πρόεδρος

Νεκτάριος Κορδής

Ο Γεν. Γραμματέας

Συμεών Νικολαΐδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]